Jurnal Cu Cheita

By | December 9, 2021

Jurnal Cu Cheita. Este un cadou perfect pentru cei mici, il vor adora si nu se vor mai putea. Jurnalul cu cheita gorjuss melodies this one's for you au inchidere cu cheita cu tenta vintage, liniatura dictando iar pe fiecare colt al fiecarei pagini se regaseste fetita in rochita turqoise melodies this one's for you.

Jurnal cu cheita Ever After High FantasiaToys.ro
Jurnal cu cheita Ever After High FantasiaToys.ro from www.fantasiatoys.ro

Jurnal secret cu cheita pentru copii diferite personaje. Transport gratuit peste 150 de lei. 14.50 x 20.0 x 3.00 cm.

Alegand Acest Jurnal Cu Cheita, Fetita Ta Va Putea Pastra Secrete Si Idei Pe Care Nu Vrea Sa Le Impartaseasca Cu Nimeni.

Acest minunat jurnal, se inchide cu o cheita , iar tot ce notezi in el este bine pastrat! Jurnal cu lacat si pix, orase producator: Cumpara jurnal magic cu stilou si cheita simba.

Coperta Este Din Cartonat Lucios Cu Diverse Imagini.

Chestionar/jurnal fete 48f 60g 135*197mm 9401 dimensiune 135×197 mm, 48 coli, densitate hartie 70 g. Jurnalul cu cheita gorjuss melodies this one's for you au inchidere cu cheita cu tenta vintage, liniatura dictando iar pe fiecare colt al fiecarei pagini se regaseste fetita in rochita turqoise melodies this one's for you. Un jurnal poate fi folositor atat unui adult, cat si celor mici, aproape indiferent de varsta, deoarece oricine stie sa scrie poate utiliza un astfel de caiet.

Jurnal Cu Lacat Si Cheita Pentru Fetite, Model Unicorn.

Livrare rapida, jucarii in stoc propriu. Mie imi poti spune orice secret, imi. Jurnal secret cu cheita pentru copii diferite personaje.

Fie Ca Alegi Colectia Gorjuss, Fie Ca Optezi Pentru O Alta Colectie Din Gama Santoro London, Aici Vei Gasi Modele Variate De Jurnale, Cu Cheita Sau Cu Lacatel Pentru Orice Fetita!

Mape + jurnal e model: Are lacatel cu 2 chei. Pret avantajos, garantie, drept de retur 30 zile.

Ai C─âutat Jurnal Cu Cheita.

Jurnalul cu lacatel contine 56 file, are dimensiunea 150 x 108 mm, coperta este cartonata, lucioasa, iar pe coperta se afla anna si elsa in fata, iar pe spate sunt olaf si sven.in interior hartia este bleu, distanta intre randuri este de 7 mm. Il gasesti pe diverta online cu livrare gratuita la o comanda de minim 125 lei. Bineinteles, cand ne referim la jurnalele cu cheita facem referire la modelele potrivite pentru copii, deoarece acesta functie nu ofera securitate in adevaratul sens al cuvantului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.